Despre noi

Avantajul colaborarii cu TEHNOIMOBIL GROUP este dat de profesionalism, siguranta, eficienta si confidentialitatea tranzactiilor.

Se poate spune orice despre noi. Important e ce se vede, ce am demonstrat ca suntem in stare si ce planuri avem pentru urmatorii ani. Dupa o perioada de practica si cursuri in strainatate, in 2005 am indraznit sa credem ca vom putea construi in Romania o agentie imobiliara care sa ofere servicii imobiliare complete. Pentru ca am fost constienti de la inceput ca exigenta clientilor va creste permanent, investim continuu in calitatea serviciilor oferite – numai asa putem consolida increderea partenerilor nostri in TEHNOIMOBIL GROUP.

Agentia noastra imobiliara ofera consultanta in tranzactii: promovarea si vanzarea de proiecte exclusive, vanzarea / inchirierea de locuinte, vanzarea de terenuri, birouri, spatii comerciale si industriale.

Cand aveti o problema in domeniul imobiliar cu siguranta aveti nevoie de TEHNOIMOBIL GROUP

CONTACTATI-NE ACUM! VOM FI BUCUROSI SA COLABORAM CU DVS.

Vă recomandăm

Va propunem la vanzare un proiect EXCLUSIVIST situat in Focsani,zona Str. Cotesti cu urmatoarele caracteristici: * Numar case cartier =38 desfasurat pe trei zone de constructie. * Suprafete UTILE de la 120 la 200 m.p….

De la 1350 E/m.p. la suprafata utila. euro
agentie imobiliara vrancea
Anunțurile prezentate pe acest site au caracter informativ.
Prezentarea completă la sediul agenției.